nog zie ik in gedachten tante Truus
tweehonderd pond, tweehonderd pond - en gezond
ze was een kolossale spieren bonk
een hart van goud, een hart van goud - ongetrouwd
ze deed aan body building
ze deed aan body building
body building, dat is wat ze deed
toch voelde tante Truus zich niet compleet
ze wou een man, ze wou een man - met alles er an
en dan zo'n echte prins, weet je wel
op een wit paard, op een wit paard - heel bedaard
daar kwam hij in galop
daar kwam hij in galop
tante Truus kon haar geluk niet op
tante tante Truus
leef in een sprookje
tante tante Truus
maar het wordt zo gauw een zooitje
haar prins dacht: ha, ik heb het voor elkaar
ik commandeer, ik commandeer - geen verweer
jij bent mijn vrouw en jij doet wat ik zeg
hier is je schort, hier is je schort - en nou vort!
vooruit, ga naar de keuken
vooruit, ga naar de keuken
tante Truus dacht: hoe heb ik het nou?
haar prins bleek slechts een trol incognito
daar blafte die klier, daar blafte die klier: haal mijn bier!
maar tante Truus spande haar spieren aan
voelde een gloed, voelde een gloed en kreeg moed
met een paar fikse hoeken
met een paar fikse hoeken
heeft zij haar prins toen van zijn paard gepleurd
tante tante Truus
leef in een sprookje
tante tante Truus
maar het wordt zo gauw een zooitje