ik heb een zwak voor je sinds de dag dat ik je zag
kwam het door je mooie ogen of door je lieve lach
het kwam gewoon door jou
omdat ik ziels veel van je hou
en ookal duurt het leven maar even
jou zou ik mijn hele leven geven
en het klinkt misschien raar
maar dat ik van dit meisje hou is waar
en ookal is mijn hartje klein
voor haar zal der altijd plek zijn
want zij is het meisje van men dromen
en die dromen zullen uit gaan komen