windwhisper kent het verhaal
van de zon maan en haar glimlach
die een scheiding aangeeft vraagt kimmytje
waar eindigt de zoektocht
lentesluiers het jaar vervroegt zich
in haar sporen schrijft John
en roosjerood is weer op aarde
ten huwelijk gevraagd..in jouw handen
ogen als spiegel van de ziel
een vreemde met mijn naam
wie ben je ? vraagt trucker klaas onderweg
moest ik geloven in woorden
de berg van niet weten je gelooft ogen
de warmte van die mensen schreef fairouz
het gaat over het leven in Ghana
en bij Janny bezegelen klavertjes vier
Quicksilver ze heeft gelijk
zijn de kleine dingen die het doen
tante Truus wordt in gedachten gezien
Zeemotieā¦ ik hoor de zegenloze zee
en kniel voor zoveel pijn.
wervelende regenboog verklapt iets
nee nee ik zal niets verder vertellen
stttt is een geheime liefde
klein bang mannetje heeft zich verstopt
ik laat hem er nu maar gewoon even zijn
in hun bestaan vervult zien ..ze dekt de tafel alsof
achter die lach schreef karin in lach en traan
ben mijzelf kwijt geen gezichten meer
dat ene meisje... ooit eens zie ik je weer
wil je ook genoemd worden in mijn gisteren op freaks
geef dan even antwoord op mijn schrijven vraagje
en bedankt aan die gene van wie ik de naam mag noemen