Gisteren zaterdag op freaks 01-03-2014
in dichterlijk respect
er is alleen het woord
dat zuiver stromend
mooier als John kan ik het niet zeggen
ja het was gisteren complimenten dag
en daar werd ook op freaks aangedacht
met alle complimenten schreef Quicksilver
vandaag breng ik een ode aan jullie pennenvruchten
met alle complimenten toppie hoor, ga zo door
Anneke schreef complimentendag
en door een kleine aanpassing staat haar gedicht
nu bij ingezonden op zondag vandaag is de dag
van het compliment iedereen krijgt er een van mij
het eerste gedicht gisteren was
een ode aan een bijzonder mam
een die niemand kan vervangen
in mijn bestemming wijzen sterren de weg
waar staat je wieg in de roulette van de tijd
wie geeft handen aan jouw zekerheid
windwhisper keek terug in Déjà vue
ziet en klein meisje
met twee staartjes in haar haar
met grote witte strikken
nieuwe kleur schatje wil je mengen
meng mijn kleur met jouw kleur
laat me onderdeel zijn van jouw interieur
Dead girl ...wijzerzin een spiegel
vol vreemde beelden ik was niet meer van mij
krassen..je maakt me kwaad door al je gebreken
misschien is het wel goed
om al die woede er eens uit te gooien
vroeger heeft jou vast ...
ik wil geen pijn meer ik wil verder ik moet door
schreef Louise Lichtzee go girll go
aanraakbaar ...tijdens zijn jeugd het ging heel diep
het vergezocht in begin had hij nog idee
dat zinnen vol het woord floepend door gedachtezee
pieter christiaan schreef vlucht
als de paddenstoel niet hoger komt
dan die sterrenglans gaat hij toch nog schreeuwen
Abel is niet bang bij onraad laat hij
de wakkere waakhond los om te blaffen
aanvragen? is dit een aanzoek
of is er enkel een sluier gelicht
is het een ja? dan doe je me een groot plezier
zonder jou is mijn leven stil
laat me breken, op jouw onverbiddelijke kust
geef de stilte bloei en ziel
in bloem blad en nerven gaat de lente dansen
Karin zei het al maart ‘t begin van de lentemaand
voorjaarsgevoelens maken je blij
een nieuw begin...bidden voor gewas en arbeid
een kunstwerkje dingen hebben ook gevoel
van wervelende regenboog maakt ook blij
geen bouwkunst maar een knappe prestatie...
ik ben zo trots zei roosje rood
op mijn grote meid gisteren haalde zij haar zwembrevet
mijn familie mijn gezin kan ermee lachen en huilen
calimero er is altijd iets belangrijkers
belangrijker dan ik ..ik citeer John zijn reactie
gelovenin jezelf is hiervoor vaak het eerste vereiste
heb te doen met wytske als ik hond Bronco 11 lees
tussen kunst en kitsch werden er
in kunst de letters n en s weg gelaten
en stond er tussen kut en kitsch
echte liefde wil er worden gegeven
poing poing poing
spring-in-het-veld
voor deze keer je naam voluit
noem hem nu nog keer
spring-in-het-veld
voor die keer dat ik je misschien
niet heb gezien :)
poing poing poing
spring spring spring
prettig zondag iedereen :)
christa
wil je ook genoemd worden in mijn gisteren op freaks
geef dan even antwoord op mijn schrijven vraagje
en bedankt aan die gene van wie ik de naam mag noemen