Gisteren zondag op freaks 02-03-2014
Paula Hagenaars daar begin ik mee
lente met tussen haakjes bijna
21 maart begint de lente pas echt
het komt voor dat woorden verlangen
dat zijn de woorden van september
in het gedicht met de titel beeldtaal..
John zijn schrijven... maskerade
lachend zwaait het buiten onverminderd
schuilt de lust in binnenvetten
wat je zaait zei Janny zal je oogsten
daarom zaait windwhisper liefde
en glimlacht met ogen dicht
Abel vertelt over zijn droomwereld
de boot mijn leven de gracht
nog voor het sterven van de nacht
onzichtbare en ongrijpbare
lege kilometers rijd trucker klaas
ze zijn vaak onontkoombaar
consumeren tijd en kosten
niets verdiend, mogen we even vangen
Quicksilver raapte haar schatten op
sentimenten uit haar jeugd
kwamen voorbij op de kustlijn
zie ik vaak een poetsvrouw
een dag...hoe anders soms
je hebt een plan toch goed doordacht
deze drie dingen geloof hoop en liefde
wie dit geeft zal ook ontvangen
zijn Karin haar woorden...
in hoop verzucht verzet ik mijn
schreden en inhaleer het offer
kimmy is uitgesloten kop op meid
kom voor jezelf op juist nu
ik lees dat de behandeling in drie fases is
wens jullie allen nogmaals sterkte
wytske kreeg inspiratie van windwhisper
deze bomen moeten neer mijnheer
en dat in de lente zei Clarice
ik zette een punt achter de winter
het is nog best ik zie al wat van lente ginder
man en vrouw verdwenen in het bos
zonder jou is mijn leven niks waard
mooie dromen... ik hoop het zo
het kind lacht ze opent het boek
ik las ook porselein kopje
leven met een tikkende tijdbom
en tot slot nog dichterbij
dat nu uit is ik doe je dicht
wil je ook genoemd worden in mijn gisteren op freaks
geef dan even antwoord op mijn schrijven vraagje
en bedankt aan die gene van wie ik de naam mag noemen