U komt over als een vrolijke
spring in het veld, voor een zeeman
bent u zeer aantrekkelijk
mooi als een gevulde droom
gekleed in rode lingerie.
Als u gezet bent dan ben ik dik
of schuilt het in uw kuiten?
Ik zou u graag ook eens zien
met één oog tegen het licht houden
uw doorzichtigheid testen
daarna u langdurig masseren
sprookjes voorlezen of wat u maar wil.
Op een mooie ochtend zoals vanmorgen
met u wakker worden groeit zo uit
tot een vervulde lievelingswens.