Vragende gedachtes..
Ik heb het zwaar, het is verdomt moeilijk, wat wij hadden, dat was niet nix maar nu weet ik dat 'n relatie er niet meer inzit, maar is jouw vlammetje uit, of staat ie op een lagere pit.. Een toestand die vrij diep in mijn hoofd zit, die er niet zomaar uitwilt.
Sgatje, zeg me, waarom nou tog beeindig je dit..?
Egte issues waren er niet, zeg me nou tog waaraan 't ligt.. En, trek je deur tog niet zo snel en makkelijk dicht want, je opsluiten of afzonderen met vragende gedachtes, als je die discussie met jezelf begint, wie denk je dat er dan wint.. Een van die gedachtes die je dan verzint, in je hoofd, waar je na een tijdje ook egt in geloofd..
En dat hou je vol... Masker ging op en je kwam lekker in je rol, dit was jouw eigen plek, dus jij speelde in de hoofdrol..
Ik zag je spel, maar damn, ik was toen nog hoopvol, want, die drama uit onze Reality show, kom nou, was dat nou egt drama joow.,, zeg me, is dat zo..?
Maar wat dan...