Barcelona
Terwijl in Barcelona de nacht gekomen
Kan ik allen nog maar van je dromen
Spook jij als een helder licht door mijn gedachten
Maar ook naar alles wat ik nog van jou kan verwachten
Een nacht met jou delen
Een van de velen
Afschakelen van al je zorgen,
En niet hoeft te denken, wat is morgen.
Ontspannen en uitrusten,
Aan die Spaanse kusten
Om de nieuwe opgebouwde kracht,
Weer te kunnen benutten en je lacht.
Lekker luieren in de zon,
Op het strand of balkon .
Reizen naar verre landen,
Lopen over witte stranden
Met je aller liefste daar met jou te lopen
Ik kan het alleen maar hopen
Van alle luxe in het leven
De liefde die ik aan jou mag geven