een kus en een oerknal
het is, het was en het zal
mijn nieuwe liefde, voel mezelf als of ik aan verliefdheid lijd
ontmoet op het spits van een roerige tijd
mijn nieuwe liefde het is ,het was en het zal
door die ene oerknal is gekust
ben ik verliefd en verloren op het strand aan de kust
verloren en ik lijd aan haar tederheid
mijn nieuwe liefde verdwaald in verliefdheid
en dan in deze tijd
oh ja ik lijd
maar dan van blijdschap der liefde zo teder zo hemels zacht
haar liefde is zeer diep zonder dat die ene dag mij heeft getart
liefs johan