Stompelingen
Gemaskerd zijn het helden
ze leven in een waan
Waar alleen hun regels gelden
dat geven ze te verstaan
Hun keuze staat al vast
dus stop met registreren
Journalisten opgepast
er is een les te leren
Helaas voor stompelingen
die geweld willen verhullen
Zitten er ogen in vele dingen
die de omgeving vullen
Hun machtsvertoon gezien
als drijfveer voor de angst
Agressie ,maar misschien
zijn ze zelf nog het bangst
Dus blikken blijven meten
tot het geweld is verdreven
De waarheid zit in weten
omdat woorden overleven