Je armen
Ik was even in je armen
Mocht me aan je lijf verwarmen
Was vol passie en vuur
Was het waard elk uur
Je kussen zo teder en zoet
Ben blij dat ik je hebt ontmoet
De liefde met je te morgen delen
Dat mogen niet zo vele
Je armen om mijn lijf
Druk je tegen me aan heel stijf
Weer dat je weer weg moet gaan
Ver bij me vandaan
Een laatste kus op je wang
Het maakt me bang