Lief, Lief Meisje...
Lief meisje... Kan ik je ergens me helpen misschien..?
Het doet me pijn.. Jouw zo verdrietig te moeten zien..
Ik wil er voor je zijn, ookal kennen we elkaar zo goed nog niet..
Ik wil je weer zien lachen, zien dat je weer van het leven geniet..!
Er zullen een hoop nare dingen gebeurt zijn in het verleden en
misschien doet je dat wel veel pijn..
Maar blijf niet denken aan 't verleden, '' na regen komt tog weer zonneschijn..?''
Al die nare shit, weer een klote ervaring, waaruit je weer wat hebt geleerd..
Je hebt de pijn gevoeld, wat je hopelijk sterker maakt en extra motiveerd..
Wat ik probeer te zeggen is, alle narigheid is niet voor nix geweest..
De pijn en verdriet die je hebt/had, maakt je alleen maar sterker qua geest..
Je bent nog jong, maar je hebt al veel ellende moeten doorstaan..
Ellende die je nooit meer wil, waardoor ook jij op de goede weg verder zal gaan..