Als ik naar je kijk
veliefd ben ik op jou
je weet dat het moeilijk voor me is
dus ik blijf staan in de kou
Ik sluit me af aan gevoelens
zodat niemand mij nog pijn doet
je houdt me met sterke handen vast
terwijl je weet dat mijn hart bloedt
Jij kent mijn verleden
kent mijn vorige vriend
je weet wat hij deed
je weet wat hij verdient
Je weet wat er in me schuilt
kijkt verder dan mijn eeuwige lach
huilen , herinnering doe ik 's nachts
lachen overdag
Je weet dat het nooit goed komt
toch geef je niet in
Je warme handen maken muren en ik
ik zit erin