ONCE UPON A DREAM
je kent het wel ...het contrast der kleuren. De kleur, de geur, het gevoel, van de perfecte winterdag. Hoe mooi kan een korrel zijn, fluister je, in een zee van zand. Zand dat tijdloos door je handen glipt. Ook de zee had geen idee van de schoonheid van haar bries.
Stomverbaasd sta je te kijken, hoe het zilte water die korrel mee reizen neemt. En met al haar kracht en kalmte tegen de rotsen beukt.
Verdrinken wil je, in het drijfzand van je dromen. Want je verlangen slokt je op als een kolk in stilstaand water. Jarenlang bouw je al, aan het kasteel van je dromen. De poort blijft dicht, gesloten, omdat geen prins reeds zwichten kon.
Uit uw torenhoge kamer, blijf je verlangen naar foto's in het zand. Je loopt richting zonsopgang, hand in hand met je gedachten. En alles wat je neuriƫn kan ... Is once upon a dream.