vliegeren onder mijn bed
hoogspringen in een la
verduisteren op de zon
zingen zonder mond
kijken zonder gezicht
leven zonder bloed
vangen zonder handen
doen zonder kunnen
inzicht zonder turen
uitkijken zonder horizon
wijzen zonder vingers
leven zonder liefde
kleuren met zwart wit
lezen zonder tekens
helpen zonder zorg
kruipen zonder knieen
omlijsten zonder doek
wassen zonder water
liefhebben zonder passie
fluiten zonder adem
geven zonder mensen
ontvangen zonder adres
sturen zonder plaats
aansteken zonder zuurstof
afwachten zonder tijd
stoffen zonder as
verliezen zonder spelers