Duizend Stenen
duizend mooie stenen
eens voor jou geraapt
die zou ik je willen geven
duizend stenen in een pad
naar ons huis om samen
verder te gaan met het leven
of
geslepen in facetten
glinsterend kleurenspel
in het zon licht, diamant
gevat in een ring
aan één van de vingers
van een slanke hand