Het lijkt soms zo onmogelijk
het mogelijke wat verwezenlijkt wordt
wanneer je het niet verwacht
Is het dan toch niet zo wereldvreemd
om te denken dat het mogelijk is
wanneer je zoiets ziet in al zijn pracht
Voelt het als glorie of victorie
of zoals, je een winnaar mag zijn
van een loterij of hoofdprijs
Zal het dan zo mogen voelen
wanneer je ineens ziet dat de wereld
bestaat uit duizenden kleurschakeringen in plaats van grijs
Wanneer ik op ga noemen hoe het mij veranderd
wat het met me doet lees ik die
ogenschijnlijk simpele woorden of luisterend naar je hart
Maakt dat ik het van de daken wil schreeuwen
hoe gelukkig ik ben en geweldig ik me voel
ik weet het nu echt wel zeker
YOU ARE MY MATCHING PART