~ - ~
Wat is het toch fijn in je hart te wonen .
Waar je ook bent, ik ben nooit alleen en altijd veilig.
Verbale communicatie hoeft niet, ik leg mijn oor tegen de wand van je hart en luister hoe het met je gaat.
Het zegt dat je van me houdt, ik antwoord, ik ook van jou