Positieve toekomst
Er was een tijd dat ik zo bang was,
dacht dat ik mijn einde had bereikt.
Om mijzelf te uiten, hier en daar een kras,
soms medicijnen, niets is wat het lijkt.
Langzaam, komt de zon tevoorschijn,
ga ik weer op mijzelf vertrouwen.
Dat is onwennig, maar ook erg fijn,
ik begin mijn leven weer op te bouwen.
De zon, warm, mooi en krachtig,
voel de positieve werking daarvan.
De zon is werkelijk gewoon prachtig,
totale verandering is nu mijn plan.
Mijn zorgen verdwijnen, niet meer op de vlucht,
de schaduw en mijn angsten zijn achter mij.
Weg mijn twijfels, ik voel me gemeend opgelucht,
m'n angsten en twijfels waren lang te dichtbij.
Ik kan weer ademen, weer dromen, continu
zeg nu vaarwel tegen mijn verleden, ik ben op weg.
Positief, sterk en heb vertrouwen in de toekomst nu,
verdriet, angst en pijn, dat was toen, laatste wat ik zeg.
Dit ben ik nu!
© Faith.
15/03/2014