Dit ben ik..
ik heb door schade en schande alles moeten leren in mijn leven,
bleef altijd gemotiveerd om m'n doelen na te streven,
ongeacht alle bullshit die ik daardoor heb gekregen...
Ik ben altijd mezelf gebleven, heb geleerd uit mijn verleden,
ben kritisch na mezelf in het heden.. En ja..
tot dusver ben ik over mezelf aardig tevreden..
Alles wat ik doe is doordacht, omdat, ik vroeger veel werdt onderschat..
Van mij werdt nooit egt iets verwacht, waardoor ik alle ruimte
voor mijn ontwikkeling had gepakt.. Niemand luisterde egt na me
waardoor ik veel in mijn eigen koppie zat, waardoor ik nu m'n
eigen gedachtengangen snap en dus niet in 'n anderman zijn
mindfuck spelletjes trap.. Ik vind dat ik met mezelf tevreden zijn mag..
Want ondanks alles, op mijn gezicht zie je een oprechte tevreden
glimlach.. :)