Je zou het verleden gewoon willen vergeten
en aan een nieuw leven beginnen
maar zijn de oude wonden gesleten
en kan je je hart openen en beminnen?
ik wens je van harte een nieuwe kans
want ik heb die met twee handen gegrepen
dus treur niet langer, grijp die kans
want ik wil dat je ecbt gaat leven
over wat nooit meer is
of wat nooit meer zal gebeuren
Ik wordt ook weemoedig en triest
als ik aan het verleden denk
maar aan je kinderen ben je verplicht
die blijven een geschenk
Ze doen je denken aan het verleden
en dompelen je onder in het heden
Dat heden is soms ontzettend hard
maar geeft je het gevoel te leven
en telkens wanneer je hen niet ziet
wou je dat ze bij je bleven
Geloof met ik wens je geluk voor altijd
zonder verdriet en nijd
Ik hoop ergens dat we ooit zullen kunnen spreken
zonder dat onaangenaam verleden