Gisteren zaterdag op freaks 15-03-2014
waarom eigenlijk vroeg ik mezelf af
nou dat weet ik dus ook niet
zomaar eens zei Janny want jij bent
een goede vriend...zij sluiten de kring
onbevangen..warm toegestoken handen
stilzwijgend was het luidrustig
youkie schreef in jaloezie wat het leven
hen ook brengt sommige zijn nooit content
wat ze ook hebben gekregen
's ochtends uit het bed glijdend
zonder aarzeling zonder twijfel
bevangen door de weerspiegeling
’t is maar een weet nood breekt de wetten
verdronken blauwe poelen zei Kimmy
samenvoelende ritmes van het hart
ik zoek het hart van kleine stadjes
Clarice had een mooie dag haar oogjes
gingen dicht met een tevreden glimlach
er was een tijd dat ik zo bang was,
dacht dat ik mijn einde had bereikt
geloof hebben....accepteer zoals het is
vrijheid en pijn....vrede zit alleen in vrijheid
lief mens probeer de zon te voelen
het is zo belangrijk zei Karin verstop 't niet
onder die mantelhet zal verstikken zoals ’n bloem
de die leerschool kent geen examen
spring in het veld ging zingen pleuntje plumeau
vaneuvond komt Teun met z`n teuntje
jij bent mijn knuffelbeertje
parels ...waarin het licht zo wit is
dat wij, dat wij nauwelijks durven kijken..
witte fresia hoort in rust de natuur fluisteren
een stil gesprek had roosjerood tussen de grijze paden
hoe Victor werd gevonden in de lokale kroeg
dat lees je in dronkenschap
aangeraakt door het licht
ik sluit mijn ogen het wordt stil om mij heen
in geestkracht een bestaan
of niet als onzichtbaar krankzinnig
en de maan voorkomend zei september
naakte woorden op een avond als deze
unrequited love (onbeantwoorde liefde)
the will of changede (wil om te veranderen)
valse marter neen ik heb geen tegengif
de ratten gingen heen God weet waarheen
wil je ook genoemd worden in mijn gisteren op freaks
geef dan even antwoord op mijn schrijven vraagje
en bedankt aan die gene van wie ik de naam mag noemen