grijs
een mengelmoes
van zwart en wit
soms witter
dan ineens weer heel bitter;
het donkerste zwart
gevuld met smart,
omrand met wit,
vanuit een soms heel onrustig vurig hart
grijs
niet-zwart, niet-wit
omdat je dan veilig zit
een grijs gebied;
onopvallend,
zodat niemand je ziet
toch ook een spannende kleur;
in verschillende tinten,
verborgen wensen achter een deur,
laat deze maar dicht..
sommige dingen hierachter verdragen
geen licht,
gedaan met de stille hinten,
ik hul me weer
in de nevelen van grijs