Ik zou alleen willen
dat ik wat langer had kunnen blijven,
voor even,
het afscheid schijnbaar eeuwig uitstellen.
tegen beter weten in,
en tegen alles anders,
even kunnen blijven,
in de warmte,
in de geur van onze ziedende lijven,
in een droom zonder enige uitkomst,
gewoon in jou.
ik zou enkel dat willen,
zelfs al is het afscheid reeds ingezet,
In jou(w) willen kunnen blijven.