Elke keer,
Breek je m'n hart nog een keer.
Elke keer,
Doe je me heel veel zeer.
Elke keer,
M'n lieve heer.
Kun je me niet gewoon een nieuw leven aanbieden?
Of moet ik dat blijven vragen in gedichten en lieden?
Hij doet me zoveel pijn,
Soms wil ik zeggen "Verdwijn!"
Maar dan weet ik dat m'n lieve heer er voor mij zal zijn!