uuuuuu
omvallend
op de bombaste tafel rinkelden wat kernkopjes
ze konden net met ze allen koffieleuteren
neemt er nog iemand iets of iemand op, vroeg
of laten we het maar gaan en doen ons bloed
met de neus in het suikerpot en maar melken
als je het met alle geweld wil of weet niet
vraag dan niet naar waar in het toilet verstopt
je moet met je oortjes geen knop omdraaien
tegen jouw kont druk ik me nog voorzichtig
maar dankzij dit bocht maakt buik ontplof
gaan er geen belletjes in koude kersttijd
met in het hoofd kletterende lepeltjes
klok nog maar binnen de lijnen van gesprek
een hard ei of een eigen deegse bijtkoek
neem mijn koppen, je mist de kern altijd
uuuuuu