Mijn lieve oma,
Nooit verwacht maar helaas wel gekregen, niemand die daarop heeft gerekend...
Genietend van elke dag dat we u nog zien en kunnen luisteren naar de stem die ons toespreekt.
Al bent u niet dichtbij maar ook niet veraf proberen we elke keer daar te zijn.
Het aftellen is gelukkig nog niet in zicht maar wel voor de bruiloft die er bijna is.
De bruiloft van je kleinkind is het laatste wat u wilt zien de rest eromheen is al ver gezien.
Iets bijzonders zoals dit daar moet ik van genieten al is het moeilijk om dat zo te zien.
Een raar idee eigenlijk om al afscheid te nemen terwijl je hier nog bent.
Zo positief en aan het genieten alsof er niks is vermeld.
Geen ziekte of anders kan mijn oma nog verslaan want ondanks haar ziekte blijf dr positiviteit bestaan.
Ik geniet ieder moment van u om mij heen.
Al duurt het misschien maar even wij zullen elkaar alle liefde geven hoe moeilijk dit ook voor me is ik ga genieten zodat ik niks van u meer mis.
Ik hou van je oma!!