je was toch gekomen
die avond naar het schoolfeest in bobs saloon
en al duurde de avond maar even, je moest naar huis
ik zou het duizende malen over willen doen
mijn hart ontdooide na een lange tijd
jij was degene die de muren eromheen had gesloopt
en maaike je bent alles en velen malen meer
dan waar ik ooit op heb gehoopt
nu ben je al weer een tijdje bij me, het gaat goed
het is nog niet zo lang maar nog zeker niet lang genoeg
ik hoop dat je bij me blijft lieve meid
want ik wil je zeker nog lang niet kwijt