Echte liefde.
Voor jou beklom ik bergen hoog.
Zocht het einde van de regenboog.
‘k Plukte de sterren, stal de maan.
’k Zou iedere leeuw of reus verslaan.
Voor jou dook ik in de diepste zee
En bracht Neptunis voor je mee.
‘k Scheerde de baard van de profeet
als ik je daar plezier mee deed.
Voor jou zou ik dat alles doen.
Voor één enkele warme zoen.
Maar liefste, hoe het mij ook spijt.
Vanavond heb ik echt geen tijd.