Als een hond,
een schoot.
Ik werp me aan jouw woorden.
Rij nog eens met mee,
doe mijn ogen niet op slot.
vertoon jouw schoonheid,
neem me met jou mee,
hijg mij compleet kapot.
Laat me jouw warmte van dichtbij voelen.
geef me jouw zweet,
jouw geurtjes.
Deel jouw geluk,
lach me elke morgen toe,
vrij mij elke keer weer stuk,
en streel me daarna terug samen,
tot het geheel dat jij van me maakt.