Kunnen jullie me helpen ?
Om deze pijn te stelpen.
Of is dit een test?
Doe jij nog wel je best?
Kan jij t allemaal wel aan?
Op je eigen benen te staan.
Soms is alles zwaar
Dan denk je ik ben er even mee klaar.
Dan later vind je toch weer de kracht,
Waar je zo lang op hebt gewacht.
Om door te gaan met je leven ,
Weer liefde kunnen geven.
Lost sorrow
Mis jullie lieve ouders.