Karma
Je deed zo lief
Toen ik je leerde kennen
Je hemelde me op
En niets was je teveel
Totdat je masker af viel
De wet, dat was jouw wil
Was ik het niet met je eens
Kreeg ik de volle laag
Afkraken, dreigementen
Knopen in mijn maag
Je liet mij links liggen
Slechts mijn geld was goed
Voor de buitenwereld was je 'de spontane'
Diegene die zo aardig doet
En had ik moed verzameld
Om tegen je in te gaan
Dan dronk je jezelf te pletter
En beweerde je met de auto weg te gaan
Had jij tijdelijk een ander
Mocht ik nog niet op date
'Want het zou toch goed komen?'
Maar natuurlijk niet, als ik dat deed
Huilend en kotsend
Belde ik dan toch maar af
Angstig voor jouw reactie
Wat voelde ik mij laf
Was ik eens sterk genoeg voor je manipulatie
Haalde je de dieren erbij
Je wist dat ik dan toegaf
Die beestjes waren alles voor mij
Uiteindelijk opgegeven en uitgeblust
Gewacht en gewacht
Uiteindelijk was de dag daar
Je verbrak de relatie
Wilde verder met haar
Van binnen maakte mijn hart een sprongetje
Eindelijk was ik vrij
Veel op moeten geven
Maar dat was nu voorbij
De strijd misschien laf gestreden
Maar ik kon gewoon niet meer
De tijd nu gekomen om te helen
Al blijven er littekens van het zeer
En nog probeer je me soms te raken
Maar ik blijf zo ver mogelijk uit je buurt
Richt me nu op mijn herstel
En wacht op karma die jouw een lesje stuurt