B.A.A.Z....
Bewust Anders Altijd Zelfverzekerd...
Heel veel geleerd van mijn verleden,
heb veel geworsteld met echte moeilijkheden,
Soms vraag ik hogerop nogsteeds om die ene reden...
Ik probeer alles en iedereen goed te doen,
Toch ontvang ik vaker een klap, dan een zoen..
Alles wat ik wil heb ik, of kan ik krijgen, ook zonder poen..
Heb in korte tijd veel te veel meegemaakt,
Ik was gebroken, maar heb mezelf weer bij elkaar geraapt,
ben gaan nadenken en heb zo mijn karakter beter gemaakt..
Ik leef zoals IK dat wil en dat gaat opzich redelijk goed,
Laat helemaal niemand mij zeggen dat ik iets MOET..
Ik ben een jongen die alles Bewust, Anders Altijd Zelfverzekerd doet..!