Ik voel me zo verloren
kon ik je stem nog maar even horen
genieten van je stralende lach,
ook al was het maar voor één dag.
Het besef steeds weer verdringen
en je toch blijven zoeken in de kleine dingen
dat is voor mij een dagelijkse strijd
ik wou je nog zoveel vertellen
emoties uiten,liefde,verdriet en spijt.
Priscilla 13-04-1978 overleden 25-05-2013