Kiekeboe
Hier ben ik
de stem van binnen
die echt niets zegt
zielig
verlies de grip
de afbraak kan beginnen
Had me eventjes verstopt
om de ontwikkeling te zien
volledig schoon van angst en pijn
Schijnt bedriegt opnieuw
Weerstand zal me niet weerstaan
medicatie laat me koud
Vecht niet tegen mijn bestaan
Ben jij mij?
Of ben ik jou?
Een gevecht van binnenuit
verklaar de oorlog maar aan mij
Tralies schuddend, wil er uit.
Voor vrijheid dat ik schrei
Als een tumor doorgegroeid,
sterker dan voorheen wellicht
werk ik op jouw zenuwen,
smijt jouw open deuren dicht
Dit lichaam delen wil je niet?
't brokkelt af kleine beetjes
Stop dit zinloze gevecht
lamgeslagen, en je weet het
Alles wat je zegt of denkt
kun je daar nog op vertrouwen?
Regels zijn door mij bepaald
wil je voor altijd
bij me houden