Refrein
Ik blijf maar tegen mezelf zeggen,
Het komt wel goed,
Ga door met het goede.
Ik blijf maar zeggen tegen mezelf,
Het zal zo moeten zijn,
Anders was het wel anders.
Zeggen tegen mezelf, ik blijf,
Het proberen om beter te leven,
Meer te bereiken dan dat ik bereikt heb.
Iets anders kan ik mezelf niet vertellen,
Dan, hoge bomen vangen veel wind,
Na regen komt zonneschijn.
Iets anders? Beter van niet,
Klaar met de pijn en t verdriet,
Anders eindigt het levenslied.
Dus zeg ik bij deze,
Naar Rome via zoveel wegen,
Ooit zal het de juiste zijn,
En beland ik bij een refrein.