Het is op zonnige dagen als deze
dat ik naar ons vroeger verlang
géén lichaam, geuren en stem
maar meer een tevreden zijn
met al wat er is.
Bereid om alles te delen
het te veel en te weinig elkaar
Jij stapt nu in grazige weiden
ik de eenzame paden waarop ik
in anderen iemand als jij herken.