Lawaai, baai, gezonken schip, snaai, goudschat, geen belasting , leef op grote voet.
De gouden griffel gaat naar gevestigde orde.
Rodeo rijdend in het zadel van de gevestigde orde, languit op de grond aangenomen de zilveren pen.
Gevestigde orde op papier als Picasso op het doek klaaiend.
De loden pen zwaar maar waar.