Onbedoeld duik je op in mijn gedachte,
streel ik je gezicht, kus ik je,
hoor ik je woorden, en zie ik hoe je lachte.
Mijn wangen kleuren,
ik verlang naar het moment dat het weer mag gebeuren.
Dat je weer bij me bent,
mijn lichaam streelt en het gevoel herkent.
Ik geniet van je aandacht,
ik kan niet wachten, op die ene lange, eindeloze nacht..