en ik wankel
peinzend in menselijkheid
een naam die ik
blijkbaar niet mag dragen
wie bepaalt waar mijn rechten liggen
denkt mij te mogen kennen
middels hier onbekende wetten
maar het is goed zo
ik heb genoeg aan mezelf
dus ga, bedrieg me, verlaat me
het is niet dat ik dat niet gewend ben
velen deden het voor jou
en zie...
I'm still here!