Vroeg of laat win ik fluistert een bekende stille stem.
Glashard, geen idee wie je bent sodemieter op.
Vechten tegen de bierkaai ken je niet anders.
Goed idee! Trek nog één open, weer een half uur gewonnen.
Vogels zingen, een uur volhouden weer een nacht overwonnen.
Mijn slaap een droom over jou gevecht .
Je eigen naam nooit genoemd in verhaal nachts geschreven.
Heelal mijn doek , jou fantasie kleuren gebruikt.
Glashard, geen idee wie je bent sodemieter op.
De zon komt op zijn stem vervaagd, vroeg of laat win ik toch jou record twee en zeventig uur.
Nachts geschreven mijn helper vrijwillig, nu mijn slaap stelend als nachtmerrie.