Deel met mij,
Jouw zorgen en pijn...
Laat mij diegene die er altijd voor jou zal zijn.
Laat mij jouw verdriet en lasten helpen dragen...
Ik zal jou schild zijn die beschermd tegen al die jou belagen.
Laat mij jouw schouder waar je op kan leunen.
Ik zal mijn arm om jou heen slaan om jou te steunen.
Niets is mij teveel voor jou ...
Want jij bent waarvan ik hou