De dood
Nu ik weet dat ik niet meer lang zal leven
Je niks meer kan geven
Moet je me los laten
Omdat ik deze wereld ga verlaten
Je moet weten
Ik zal je niet vergeten
Je bent een bijzondere man
Die veel liefde geven kan
Nu ik weet dat het einde nadert snel
Zeg ik jou vaarwel
Over mijn wang rolt een traan
Ik ga weg ver bij jou vandaan
De liefde die we deelde
De gedichten die ik mailde
Je stem, je lach het gaf me kracht
Even had je me in je macht
Maar nu ik weet het leven is voorbij
Ik zag me zelf al aan jou zij
Je moet me laten gaan
Dit is het eind van mijn bestaan
De dood is niet meer uit te stellen
Je kan me niet me sms’en of bellen
Een maand is me hoog uit gegeven
In de mooie leven
Voor jou is er best wel weer een andere vrouw
Waar jij dan weer van houd
De plannen die we hadden om te doen
Die ene zoen
Ik was voor je gegaan
Maar nu ga ik ver bij je vandaan
De tumoren in mijn buik zijn zo groot
Het wordt mijn dood