Toch word je ouder en ouder, en denk je maar aan liefde,
Je word alleen maar meer ongelukkig, omdat je denkt dat ze je nooit aantrekkelijk zullen vinden..
Steeds meer mensen kijken nu meer naar het uiterlijk dan het innerlijk,
En steeds meer mensen worden ongelukkig, of uitgehuwelijkt..
Toch moet je durven, en altijd jezelf blijven,
Door nooit op te geven, want er zijn genoeg jongens of meiden..
Ik ben 1 van hun, die al 18 jaar is, en nog nooit de liefde heb kunnen voelen, die andere wel voelde..
Die jaloezie, is nog steeds aanwezig als ik naar ze ga kijken..
Toch kan ik het niet loslaten en blijf ik maar hopen,
Dat ik na mijn zoektocht, mijn wil kan laten rusten..
Opzoek naar liefde..