Als een rots in de branding,
Sta jij trotserend jouw mannetje,
Een onmisbare spil die zijn onvoorwaardelijke support bied ...
Jij bent een steun en toeverlaat tegen elk verdriet.
Zo lief en belangrijk...
Maak jij mij zo trots zoals ik naar jouw kijk.
Geweldig in alles wat jij voor een ander doet...
Blijf jij net een ander een mens van vlees en bloed...
Onbewust hoor ik aan jouw stem hoe jouw eigen emoties verwoord...
Weet dat ze door mijn worden gehoord.
Ook hier in sta jij niet alleen,
Aan 1 woord genoeg voor jou ben ik er meteen.
Samenhorigheid maakt een .
Ik ben zo trots