Vlinders en bloemen,
die de lente bracht .
lig jij hier naast me,
naakt,
zo onverwacht.
En de sterren aan de hemel,
die schitteren in jouw ogen.
Puur genot !
Het had langer gemogen.
De strelingen en de zachte kussen.
Je warme woorden,
die mijn gedachten sussen.
Die lieve persoonlijkheid
en je machtige lijf.
Maken dat ik voor eeuwig,
in jouw armen blijf.
Maar dan gaat de wekker,
de ochtend die wacht.
Terug naar de realiteit,
en hoop op de droom,
waarnaar ik smacht.