Dromen in rook
De wereld keert zich om
oude gewoontes vergaan
Toch voelt het nog krom
als je zo je best hebt gedaan
Wij zijn een speler op de markt
waar niet de inzet heeft gefaald
Want hoe de winst is geharkt
wordt internationaal bepaald
Hier ontwikkeld en geleerd
neemt de vaardigheid een vlucht
In een pennestreek afgeserveerd
bleek zekerheid een klucht
Het lonken van lage lonen
zet hier de banen onder druk
Juist nu veerkracht te tonen
al lijken dromen nu nog stuk
Het politieke schouders ophalen
laat daadkracht te wensen
Door met onmacht te stralen
verraadt je hier de mensen
Een ander merk of ander werk
nu niet bij de pakken neer
Samenwerkend ,samen sterk
geef het tijd ,we komen er weer