weet je wat voor rare gast ik ken
wist je dat ik ermee getrouwd ben?
hij is een super lieve man
maar hij kan er echt wel wat van
ik lach me ziek, ieder dag weer
komt die rare gast terug van zijn werk
en eerlijk, weet je wat ik merk
dat wanneer hij met zijn mini frigobox komt afgerend
dat dit moment iedere keer het beste is van de dag
ik weet smorgens dat ik om 18u weer lachen mag
dan denk ik vaak
wat mis ik die rare gast ontzettend hard
we kijke scheel en steuken bij elkaar
aait hij in de zetel troostend door mijn haar
en zien we er tegenop om te gaan slapen
ook al zit hij gelijk een leeuw te gapen
ik weet dat wanneer ik wakker word
ik die rare weer ga missen
maak zijn boterhammen klaar
en terwijl ik door het raam staar
denk ik wachten tot 18 uur maar
ik hou van je rare gast