Dank U voor de buren....
In de style van thank you for the music van ABBA:
Dank U voor de buren,
die soms wat gluren.
Dat is omdat ze van je houden.
Wie kan er nu zonder,
het maakt de wereld ronder.
Dus blijf van elkaar houden.
Geef elkaar de ruimte,
dan zijn we niet te stuite.
Zolang je van elkaar blijft houden.
Wees vooral jezelf trouw,
anders zet je hun ook in de kou.
En dan kun je niet van hun houden.
Geef ze een hand,
en hou ze in je hart.
Dan zijn we niet tegen te houden.
Dus dank U voor de buurt,
waar men ook wel eens gluurt.
Om te zien of we nog van mekaar houden....