ER is geen dag waar ik niet aan u denk.
Elke ochtend wakker worden met de Zelfde beelden.
Het innerlijke verdriet wat het me nog steeds brengt.
Beelden waar ik u hand vast hield. aan het rand van het ziekehuisbed.
Nog het feit dat u het zo moeilijk had. bleeft u lachen.
om mij en de familie gemakkelijker te maken.
ik mis u elke keer weer. elke indonesiche gerecht. elke wijze woorden. zelfs steeds de zin dat ik goed moet opscheppen.
Eerste keer dat dit mij is overkomen zo intense. me zelf groot zin te houden. en met maar een woord of foto. al een puin hoop ben.
Elke dag mis ik jouw oma.....
wetend dat je dicht bij bent.
De laaste woorden die u zei tegen mij. Zal ik ook zeker niet vergeten.
'Doe wat jouw gelukkig maakt'
Een zin wat zo veel betekent.
Een zin wat blijft rond spoken zodat ik het niet vergeet.
Het liefst zou je de mooiste momenten willen vertellen. en vertellen hoe ik mij zelf gelukkig heb gemaakt.
.....
Zal u niet vergeten oma...